Не ме наказвай с поглед леден,
знам че имам вина.
Имаш право да си огорчен,
за това че в друг съм влюбена.
Не ме наказвай с думи тежки,
изречени по негов адрес.
Знам твоите болежки,
но поне замълчи днес.
Не ме съди за миналото ми предишно,
каквото е било, било.
Да ми напомняш за него е излишно,
минало е вече, това е то.
Недей подлага ме на изпитания,
може да се разочароваш.
Стига с твоите излияния,
малко по малко ме убиваш.
© Пролетното момиче Все права защищены