24 февр. 2005 г., 17:49

Недей да ми эвъниш 

  Поэзия
766 0 2
Звъни се!
Няма да отворя..
Зная,
че на прага ми си ти!
Застанал,
пак с онези рози,
за кой ли път звъниш...
Там, зад врата ти е мястото...
Недей да молиш,
да крещиш...
Недей да казваш,
че вече ще се промениш..
Дошъл си късно..
вече си излишен.
Недей повече да се хабиш!

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??