16 июл. 2007 г., 09:46

Недей ме пита 

  Поэзия
1284 0 1
    Недей ме пита

Недей ме пита колко те обичам,
не чакай отговор от моите уста.
Погледни ме във очите и опитай
да намериш сам ти отговора за това.

Не ми задавай хиляди въпроси,
недей ме пита за какво тъжа.
Опитай се ти сам да отговориш,
когато в нощите до теб лежа.

Когато във очите ми погледнеш,
не виждаш ли искрица там?
Когато устните докоснеш,
не чувстваш ли, че от любов горят?

Във сънищата все към тебе тичам,
горя по тебе като огнен плам.
Кажи сега. Не знаеш ли, че те обичам?
Та ти за мен си Божий храм.

© Севдалина Янкулова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??