29 нояб. 2006 г., 10:53

Недоизказаност 

  Поэзия
972 0 5
Исках всичко да ти кажа
и всичко ти да разбереш,
любовта си да покажа
и чувствата ми да прозреш.

Имах време, но не беше време -
ти не бе готов,
сега е вече време, но аз нямам време
да кажа как обичам те, Любов!!!

© Искра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??