29.11.2006 г., 10:53 ч.

Недоизказаност 

  Поезия
995 0 5
Исках всичко да ти кажа
и всичко ти да разбереш,
любовта си да покажа
и чувствата ми да прозреш.

Имах време, но не беше време -
ти не бе готов,
сега е вече време, но аз нямам време
да кажа как обичам те, Любов!!!

© Искра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??