11 мая 2024 г., 09:32

Недоразумение 

  Поэзия
129 1 3

Ще ме видиш в някой слънчоглед,
устремил към слънцето си цвят,
вперил погледа напред,
досущ като смисъла на моя свят.
Ще се усмихна в жълтото почти,
сетила в душата ти копнеж
и точно в този миг, може би...,
ще те погаля с полъха си свеж.
Ще преминеш бързо през полето,
доловил онзи страх в душата,
че може да боли сърцето
от спомени, които чакат.
Моят свят върви напред
и в него няма изключение.
Ако слънчогледът останал е зад теб,
навярно съм била недоразумение.

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??