22 февр. 2008 г., 07:20

Неизбежност 

  Поэзия » Другая
481 0 5
 

Oт теб се страхувамe

постоянно,

с нас ти вървиш

непрестанно!...

Ти ни вземаш

краткото,

отнемаш ни

най-сладкото!

Вземаш ни

безметежното

и ни хвърляш

в безбрежното!

Усилията ни да те спрем

са безуспешни -

оставяш ни безутешни!

С теб, смърт,

се борим безнадеждно!

Ти вземаш живота ни

неизбежно!

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??