24 мая 2008 г., 01:11

Неизказани думи 

  Поэзия
1455 0 4

Неизказани думи крият се
и бягат от устните неми,
от струните на разбито сърце
звуците защо отне ми?
 

 

Да беше живо, щеше да запее!!
И до една да ги изобличи...
в този свят и всичко що чернее,
лъч надежда щеше да личи...

 

И срам ли нямаш?! Чест, вина?
След убийството на старата китара...
И дума ли нямаш - подбрана, една?
За да изкупиш тежката болка и измама...

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??