Не, казвам на теб, любов, колкото и да те обичам!
Не, толкова искреност вричам!
Не, виждай ме истинска, неприсъща!
Не, радвай ме с твоята същност!
Не, обичай ме с топли въпроси!
Не, няма да срещаш откоси!
Не, не си и помисляй, че ще изрека
неистина!
Не, само за да съм твоя,
не, ще ти противореча
до покоя
на нашата любов,
за да я прочистя
от всякакви проронени не,
които ме втрисат.
А не е дума за всичко -
характер и всъщност обикната,
любим егоистичен шепот.
Чуй го, протегни се за мене!
© Велина Караиванова Все права защищены