Jun 10, 2020, 7:56 AM

Неизневерително 

  Poetry » Love
610 2 0

Не, казвам на теб, любов, колкото и да те обичам!

Не, толкова искреност вричам!

Не, виждай ме истинска, неприсъща!

Не, радвай ме с твоята същност!

Не, обичай ме с топли въпроси!

Не, няма да срещаш откоси!

Не, не си и помисляй, че ще изрека

неистина!

Не, само за да съм твоя,

не, ще ти противореча

до покоя

на нашата любов,

за да я прочистя

от всякакви проронени не,

които ме втрисат.

А не е дума за всичко -

характер и всъщност обикната,

любим егоистичен шепот.

Чуй го, протегни се за мене!

© Велина Караиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??