30 июл. 2007 г., 23:24  

Нежен спомен 

  Поэзия
830 0 2

Ти помниш ли оная тъмна вечер,
бе пролет и навън бе нежен хлад.
Гледах те в очите и мълчах,
в главата ми две думи се въртяха.
Хиляда пъти ги повтарях,
но не можех да ги изрека на глас.
Като в любима книга исках в мене да се взреш,
исках ти в очите ми да прочетеш,
колко силно те обикнах,
колко много с тебе свикнах.
Поех си дъх и с разтреперено сърце,
макар и тихичко ти казах аз:
ОБИЧАМ ТЕ!


© Милена Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е!Накара ме лекичко да се усмихна и силно да поема дъх...Много нежен стих...
  • Красиво и обичащо ...
    Нежно посвещение.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??