14 нояб. 2009 г., 12:50

Нежна нощ 

  Поэзия » Пейзажная
644 0 1

Слънцето се скри,

събуди нежна нощ,

прах от хиляди звезди

изпълни я със мощ!

Разтвориха се крехките ù устни –

куп червени орхидеи и шарени цветя,

толкова раними, но изкусни,

на художник сбъдната мечта!

И отгоре придружава мрака,

лента черно-син сатен,

зората я изпраща, здрачът чака

да изникне преди нея пак след бъдещия ден!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??