26 нояб. 2007 г., 10:34

Нежна следа 

  Поэзия » Любовная
1265 0 40

 

 

                                    

 

                   Нежна диря

                   оставя

                   в душата ми

                   твоето светло обичане,

                   всяка целувка

                   е нежно

                   докосване

                   и влюбено вричане,

                   по пътека

                   от малки лунички

                   тихо

                   с устни вървиш...

                   от всяка луничка

                   цвете пониква,

                   наоколо

                   всичко блести,

                   а когато

                   стигнеш

                   очите...небесните

                   там

                   бяла птица лети

                   към теб...

                   към сърцето ти

                   по нежна следа от звезди

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??