22 сент. 2010 г., 22:08

Нежно 

  Поэзия
531 0 1

За онази нежност, що бие лудо във сърцата.

За топлината, сигурността, спокойствието.

Всичко започващо с едно докосване и преминаващо в лудо препускане.

Да почувстваш всяка наслада, да завладееш сърцето и разума да подчиниш.

За такава нежност да изгаряш, да претръпваш всеки път.

Да се почувстваш погубен в прегръдката на слабостта.

За това се бленува,

да заспиш в обятията на любимия и да се събудиш в очите му...

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??