За онази нежност, що бие лудо във сърцата.
За топлината, сигурността, спокойствието.
Всичко започващо с едно докосване и преминаващо в лудо препускане.
Да почувстваш всяка наслада, да завладееш сърцето и разума да подчиниш.
За такава нежност да изгаряш, да претръпваш всеки път.
Да се почувстваш погубен в прегръдката на слабостта.
За това се бленува,
да заспиш в обятията на любимия и да се събудиш в очите му...
© Валиша Всички права запазени