26 февр. 2013 г., 11:26

Нежно 

  Поэзия » Любовная
605 0 0

Нежно


Нежна пъпка – пролетна, уханна

е сърцето ми – тръпнещо, горещо,

с усмивка сутрин щом до теб се будя.


Нежна ласка – галеща, изгаряща

са ръцете ти – парещи, докосващи,

щом пръсти спускаш бавно по лицето ми...


Нежен извор – страстно-омагьосващ

са очите ни – пламенно сияйни,

щом поглед вплели сме един към друг

и тихичко шептим: “Завинаги обичам те!”

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??