15 окт. 2007 г., 18:12

Нежност 

  Поэзия
1036 0 14

Щом се превърна на роза червена, любима, какво ще си ти?
Жар нека стана и слънчева песен,та всичко по теб да пламти!


Щом се превърна на вихър пустинен, любима какво ще си ти?
Прах нека стана и свойта прегръдка завинаги мен приюти!


Щом се превърна на кораб блуждаещ, любима, какво ще си ти?
Бряг нека стана, жадуван и близък, тих пристан за твойте мечти!


Щом се превърна на нежна соната, любима, какво ще си ти?
Стих нека стана, безсмъртна поема за нашити чисти души!

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??