4 февр. 2015 г., 11:32

Нежност 

  Поэзия » Гражданская
548 1 0

Посвещавам на Красимира Атанасова

 

Тя е слънчева, нежна, красива.

Тя е вечното мило лице.

Все усмихната, тиха, вежлива.

 С най-доброто и топло сърце.

 

А смехът ù е звънък… залива.

Като топла вълна от лъчи.

Толкоз свежа енергия  влива.

От която светът ни  блести.

 

Във очите й греят звездици.

Сякаш питат те: Идваш ли с мен?

И отметнала руси къдрици.

По-щастлив прави нашия ден.

 

Тя е слънчева, нежна, красива.

Тя е вечното мило лице.

Все усмихната, тиха, вежлива.

 С най-доброто и топло сърце.

 

 

 

31.01.2015г.
©shon 

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??