10 февр. 2011 г., 10:52

Нежност 

  Поэзия » Другая
556 0 1

Нежност

С вродена нежност погалваш ми сърцето,

болката в душата неусетно заличи.

На нова страница ще пиша аз либрето,

за цигулка и пиано - в сърцето да звучи.

 

Не знам, все някак ще се справя!

Нощите с риск превръщам ги във дни.

Искам светъл лъч към него да проправя,

обичта във верен тон отново да звъни.

 

Аз чувствам, че в душата сили имам,

измисленото време неусетно си върви.

Обичта със нежност в сърцето си поемам,

                                  Любов копнея твоето да ми дари.                                    05.02.2011г.

 

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??