Нежност, закътана в нишките,
задъхано свързващи дните ни,
нежност, напираща в дланите,
заместваща думите липсващи.
Нежност, събрана във погледи,
потрепваща плахо във миглите,
нежност, напъпила в устните,
разтворила цвят в усмивките.
Нежност, припламваща в мигове,
споделяна трепетно в мислите,
нежност, сподиряща стъпките
на двама, преплели съдбите си.
© Сеси Все права защищены