Apr 13, 2011, 8:52 PM

Нежност за двама 

  Poetry » Love
1873 1 27

 

Нежност, закътана в нишките,

задъхано свързващи дните ни,

нежност, напираща в дланите,

заместваща думите липсващи.

 

Нежност, събрана във погледи,

потрепваща плахо във миглите,

нежност,  напъпила в устните,

разтворила цвят в усмивките.

 

Нежност, припламваща в мигове,

споделяна трепетно в мислите,

нежност, сподиряща стъпките

на двама, преплели съдбите си.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??