20 июл. 2012 г., 20:53

Нека 

  Поэзия » Любовная
481 0 4

 

НЕКА

 

 

Нека ми завиждат –

аз съм мъжът на богинята!

Аз, презреният и нищият,

човекът с дамга от вериги!

 

Нека ме съдят,

че тъпча канони –

за мене е мъдрост

да се погубвам от обич!

 

Нека ме мразят!

Нека хвърлят по мене обиди!

Но от всичките – аз съм

човекът, който се люби с богиня!

 

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??