9 апр. 2007 г., 21:58

Нека бъде светлина 

  Поэзия
944 0 8
 

Мразя тъмни, черни цветове:

със страх изпълват ми душата,

загатват ми за други светове,

за другия живот, далеч, оттатък.

Така че, извади от другата боя,

онази, бялата, лъчиста, свежа,

вливаща в простора светлина,

символ на мечтание, надежда,

нека да е светло във душите,

нека блеснат радостни очи,

нека са блаженни дните,

нека светлина струи.

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??