Apr 9, 2007, 9:58 PM

Нека бъде светлина 

  Poetry
945 0 8
 

Мразя тъмни, черни цветове:

със страх изпълват ми душата,

загатват ми за други светове,

за другия живот, далеч, оттатък.

Така че, извади от другата боя,

онази, бялата, лъчиста, свежа,

вливаща в простора светлина,

символ на мечтание, надежда,

нека да е светло във душите,

нека блеснат радостни очи,

нека са блаженни дните,

нека светлина струи.

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??