13 июн. 2012 г., 10:27

Нека да бъда 

  Поэзия » Любовная
478 0 2

Тръпнеща, пареща

като жигосана,

търся си залез

без твойто докосване.

 

Той от очите ти

ще ме скрие,

чувствата, болката

в мен ще убие.

 

Ще ме превърне

в сърце изстинало.

Нека да бъда

жена без минало.

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??