13.06.2012 г., 10:27 ч.

Нека да бъда 

  Поезия » Любовна
479 0 2

Тръпнеща, пареща

като жигосана,

търся си залез

без твойто докосване.

 

Той от очите ти

ще ме скрие,

чувствата, болката

в мен ще убие.

 

Ще ме превърне

в сърце изстинало.

Нека да бъда

жена без минало.

 

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??