18 апр. 2009 г., 10:55

Нека да запазим обичта! 

  Поэзия
569 0 1

Нека да запазим обичта!
Но как да случи се това?
Когато има двама -
прегръдка нежна, но само във ума,
а не реална...
Когато копнеж по нечия целувка
изгаря те...
Когато страст обзема те,
а ти пак поглеждаш
плахо в мрака
и виждаш само
собствената си душа -
макар и в светлина обляна -
как тихо плаче
за докосване поне едно,
но истинско,
изгарящо
и живо,
което да запали пак жарта
в сърцето ти
копнежно,
диво...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тъжно е, когато копнееш по неосъщественото!
    Желая ти щастие!
Предложения
: ??:??