25 апр. 2007 г., 13:11

НЕКА НИ ОБВЪРЗВА 

  Поэзия
837 0 21
 

НЕКА НИ ОБВЪРЗВА


Обичал ли съм досега? Не зная.

Безумие ли чувствата родиха?

Измислен свят ли е - се питам - Рая?

Чертите ти напълно го изтриха.

А буря е в душата ми и там

море от чувства страшно се вълнува.

Това е любовта и - знам -

едва ли по-красива съществува.

Нека свети, нека да се сбъдва,

единствена и трайна да е тя,

любовта, която ни обвързва.

25. 04. 2007 г.

Добрич

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??