Много са душите, които истината виждат
и още много ще прииждат.
Изпълнили се целите с любов
те са чули Твоят Зов.
Иде времето, когато ще е всичко слято.
Само трябва да повярваме в това,
Че като се съберем ще усилим силата на Любовта!
© Куни Тодоров Все права защищены