Oct 1, 2018, 11:12 AM

Нека се съберем 

  Poetry » Odys and poems
513 0 0

Много са душите, които истината виждат

и още много ще прииждат.

Изпълнили се целите с любов

те са чули Твоят Зов.

Иде времето, когато ще е всичко слято.

Само трябва да повярваме в това,

Че като се съберем ще усилим силата на Любовта!

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??