1.10.2018 г., 11:12 ч.

Нека се съберем 

  Поезия » Оди и поеми
508 0 0

Много са душите, които истината виждат

и още много ще прииждат.

Изпълнили се целите с любов

те са чули Твоят Зов.

Иде времето, когато ще е всичко слято.

Само трябва да повярваме в това,

Че като се съберем ще усилим силата на Любовта!

© Куни Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??