9 окт. 2008 г., 09:47

Неканен 

  Поэзия » Любовная
433 0 5

Неканен в живота ми дойде

и преобърна всичките ми светове!

Душата ми изтръгна без капка жалост,

злопаметност получих за награда!

Така решил си: сляп да бъдеш

за две ръце протегнати насреща!

А аз все още пожелавам -

"Спокойна нощ" на една звезда небесна!

 

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??