Oct 9, 2008, 9:47 AM

Неканен 

  Poetry » Love
451 0 5

Неканен в живота ми дойде

и преобърна всичките ми светове!

Душата ми изтръгна без капка жалост,

злопаметност получих за награда!

Така решил си: сляп да бъдеш

за две ръце протегнати насреща!

А аз все още пожелавам -

"Спокойна нощ" на една звезда небесна!

 

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??