26 нояб. 2004 г., 20:49

Немога да спра да те обичам 

  Поэзия
3330 1 3

Немога да спра да те обичам

Не мога да спра да те обичам,
да мисля за теб през нощта
и взирам се аз във звездите,
откривайки в тях любовта.


Не мога да спра аз да мисля,
за погледа някак красив,
да зная аз - няма го вече,
но тебе те има съдба.


Не мога да спра аз да търся
красивото в твойте очи,
да помня усмивката нежна
и мисля за теб, красота.


Не мога сега да те мразя,
била и далече от мен,
да бягам в тъмата на здрача,
не мога да скланям глава.


Не мога да бъда далече
от твойта кристална душа,
да бягам без цел и посока,
аз знам, ти си мойта съдба.


Не мога! Не трябва да мисля!
За тебе сега си далеч.
Но мисля за тебе, прокобо,
за тебе, единствено зло!


Posveteno na mili4kata mi Vili s mnogo LUBOV!

 

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??