8 апр. 2007 г., 16:28

Ненужен 

  Поэзия
614 0 1


сърце със пастата за зъби се измило
не било паста 'баче то
и кръст в себе си забило
мислело, че броди
спохождано от сянката на гарвани в ято

бездимен дим се гмурнал във реката
вратата припаднала, ненужна тя била
издигнала се пара от съдба,
а стената би по-добре се справила с това сега

ненужно тяло и ненужни очи
ненужни ръце, ненужни думи
излишна съдба, излишна душа
излишен свят, ненужни са...

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • добро е, макар и навяващо тъга. дори Скорпи си го е сложил като дискрипшън на скайпа..........
Предложения
: ??:??