25 янв. 2009 г., 21:55

Необходимост 

  Поэзия » Любовная
590 0 1
Колко лесно -
протягам ръка,
щом сме заедно
и те докосвам.

Ако можех,
като вълшебница
да те омагьосам -
да останем един до друг.
Необходими,
неуморени от различия.

Толкова трудно изглежда,
а ние просто се обичаме.

© Гинка Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??