25.01.2009 г., 21:55 ч.

Необходимост 

  Поезия » Любовна
528 0 1
Колко лесно -
протягам ръка,
щом сме заедно
и те докосвам.

Ако можех,
като вълшебница
да те омагьосам -
да останем един до друг.
Необходими,
неуморени от различия.

Толкова трудно изглежда,
а ние просто се обичаме.

© Гинка Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??