Нощта плаче със моите очи -
плаче безутешно
и не може да заспи,
и боли,
боли
да се раздава вечно.
Денят плаче със моите сълзи -
плаче безразлично,
не се интересува,
че боли,
боли
и болката обича.
Светът пие от моите гърди
любов необяснима
и не иска да търпи
да боли,
боли,
а само болка имам!
© Васка Мадарова Все права защищены
с обич, мила Васка.