7.03.2008 г., 8:56 ч.

Необяснимо 

  Поезия » Любовна
1042 0 13
 

Нощта плаче със моите очи -

плаче безутешно

и не може да заспи,

и боли,

боли

да се раздава вечно.

 

Денят плаче със моите сълзи -

плаче безразлично,

не се интересува,

че боли,

боли

и болката обича.

 

Светът пие от моите гърди

любов необяснима

и не иска да търпи

да боли,

боли,

а само болка имам!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??