29 нояб. 2007 г., 21:01

Неонови реклами 

  Поэзия » Другая
657 0 13

Загубих си очите във неонови реклами

и по паветата си олющих тока,

светът е прекрасен, ала пълен с измами,

дори хората се превърнаха в стока.

 

 

Асфалтираха мечтите ми гладко,

но останаха дупки незапълнени.

Умираме бързо, живеем за кратко,

а мечтите ни остават неизпълнени.

 

 

© Милица Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??