29.11.2007 г., 21:01 ч.

Неонови реклами 

  Поезия » Друга
625 0 13

Загубих си очите във неонови реклами

и по паветата си олющих тока,

светът е прекрасен, ала пълен с измами,

дори хората се превърнаха в стока.

 

 

Асфалтираха мечтите ми гладко,

но останаха дупки незапълнени.

Умираме бързо, живеем за кратко,

а мечтите ни остават неизпълнени.

 

 

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??