9 апр. 2011 г., 23:32

Неосъществен разговор 

  Поэзия » Любовная
706 0 1

Неосъществен разговор

 

Вече седмица стоя до телефона,

предполагам там стоиш и ти,

и никой дума не отронва,

и никой на никого не звъни.

 

Вече хиляден път едва се сдържам

да не натисна слушалката и да те набера,

предполагам, че и ти едва издържаш

да не набереш любимата жена.

 

Вече пети път от скрит номер ти звъня

и слушам само твоето "Ало",

знам, че си казваш: "Та това е тя"

и въпреки всичко ми затваряш.

 

Вече ти пиша 50-ти СМС

и той в графата "неизпратени" стои...

Няма да ти пиша и днес,

защо не ми написа нещо ти?!

 

Вече десети път репетирам

разговора, който да проведа с теб,

предполагам и ти за него думите подбираш,

но чудно ми е - как ли ще се проведе...

 

И днес и двамата така нещастни сме,

гордостта прегази любовта ни на перона,

а от щастието ни днес с теб

ни делеше само разговор по телефона...


29.08.2010

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??