25 февр. 2023 г., 18:28

Неосъзнато 

  Поэзия » Другая
539 1 4

Не! Няма победители, когато
издишаме и вдишваме омраза.
Отричаме  докрай, неосъзнато
това, което трябва да опазим:
че скъпо сме изкупени за рая…
Забравихме в душите си Голгота.
И образът Ти не е познаваем
под хилядите маски на живота…

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??