15 июл. 2010 г., 07:54

Непосилно жежък юли 

  Поэзия » Другая
978 0 29


Непосилно жежък юли

пак за тебе ми напомня.

И в душата стон обрулен

като липов цвят се рони...


Вместо дъжд сълза застива,

бисерната болка сбрала.

В тъжно ехо от мотиви

сякаш времето е спряло.


Лъч от жарка незабрава

с образа ти скъп се слива.

В мойта песен ти оставаш,

мамо, повече от жива...



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??