15.07.2010 г., 7:54 ч.

Непосилно жежък юли 

  Поезия » Друга
979 0 29


Непосилно жежък юли

пак за тебе ми напомня.

И в душата стон обрулен

като липов цвят се рони...


Вместо дъжд сълза застива,

бисерната болка сбрала.

В тъжно ехо от мотиви

сякаш времето е спряло.


Лъч от жарка незабрава

с образа ти скъп се слива.

В мойта песен ти оставаш,

мамо, повече от жива...



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??