26 дек. 2010 г., 09:44

Непослушка с червена чушка 

  Поэзия » Для детей
1315 0 10

Студ и сняг навън захвана!

Ей го – склонът побеля.

Вкъщи я не свърта Яна –

хукна вън като стрела.

 

По пързалката – фурия –

полетя с шейната пак.

Ако можеш - хайде, спри я!

Уж момиче, но юнак!

 

Ама е и непослушка...

Целеничка, с таз шейна,

мокра е, а като чушка

й носът почервеня.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??