9 апр. 2011 г., 22:49

Непознати 

  Поэзия
407 0 0

Събират ни улиците, единствено улиците, единствено спомените, 

събират ни улиците, а ни разделя светът, а ни разделя невидимото. 

Събират ни улиците – напразно, сега сме далечни, сега сме други.

Събират ни улиците, вече двама НЕПОЗНАТИ!!!

© Силвия Цветанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??