9.04.2011 г., 22:49 ч.

Непознати 

  Поезия
375 0 0

Събират ни улиците, единствено улиците, единствено спомените, 

събират ни улиците, а ни разделя светът, а ни разделя невидимото. 

Събират ни улиците – напразно, сега сме далечни, сега сме други.

Събират ни улиците, вече двама НЕПОЗНАТИ!!!

© Силвия Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??