Събират ни улиците, единствено улиците, единствено спомените,
събират ни улиците, а ни разделя светът, а ни разделя невидимото.
Събират ни улиците – напразно, сега сме далечни, сега сме други.
Събират ни улиците, вече двама НЕПОЗНАТИ!!!
© Силвия Цветанова Todos los derechos reservados