7 июл. 2007 г., 16:40

НЕПОЗНАТИ 

  Поэзия
439 0 3
Вървим по улиците, непознати,
неволно тела докосваме
със погледите си случайни,
зареяни, замислени и замечтани.

Живот хаотичен или пък нагаждан,
живот мистичен, или богуугоден!
Чедата твои са миропомазани
да носят и победи, и погроми!

Вървим по улиците, непознати,
а волю искам да се разпознаем
и с погледи нарочни, неслучайни,
свят по-добър, мечтан, да опознаем!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??